5-6-7-8 éveseknek irás és rajz fejlesztő szakkör

5-6-7-8 évesek szülei figyelmébe ajánlom!
2021 Szeptembertől, elindult az írás és rajzkészség fejlesztő, szakkör jellegű foglalkozás ID módszerrel, Soroksáron. Tíz alkalmas program, hetente egyszer, alkalmanként egy óra. Fejlesztési területek: Finommotorika, koordinációs készség, szem-kéz kapcsolat, jobb és bal félteke összehangolt működése, belső harmónia. Egy szülőt kérünk, hogy a gyermekkel együtt ülje végig, segítőként, ennek fontos szerepe lesz az otthoni munkában. A szülőt megtanítjuk az adott gyermek célirányzott segítésére, személyre szabott összeállításban otthoni gyakorlatokat adunk, melyeket otthon gyakorolni kell. Ez mindössze napi tíz percet fog igénybe venni.
Rengeteg gyermeket érint a probléma, hogy iskolakezdésre nem alakulnak ki egyes készségei. Ennek több oka is lehet, első sorban az a valószínű, hogy a gyermek nincs lemaradva a fejlődéssel, csak az agya, és a teste, nem tudja azt a menetrendet, amit a védőnő és az oktatási rendszer elvár. A gyermekek fejlődése nem menetrendszerű. Mindenkinél más és más sorrendben halad a fejlődés, és ez adott esetben úgy is értelmezhető, hogy le van maradva bizonyos dolgokban. Valójában, legtöbbször nincs lemaradva, hiszen pontosan annyi készsége, képessége van kifejlődve, amennyit vártunk, csak nem azok, amiket elvártunk.
Mit tegyünk ilyenkor?
Nem feltétlenül az a megoldás, hogy halasztjuk az iskolakezdést, de ez is jó lehet egyes esetekben. Az első iskolaérettségi felmérések, gyakran, majd egy évvel iskolakezdés előtt történnek, így senki nem tudhatja, hogy az a képesség, készség, kifejlődik-e időben, hiszen van rá majdnem egy éve. Nem ritka, hogy rajzkészséget, pár hét alatt olyan szintre lehet fejleszteni, ami meghaladja az adott korban természetest. Ezzel együtt pedig, az írás is könnyebben fog menni. Csak akkor érdemes halasztáson gondolkodni, ha több dologgal van hátrébb, akkor viszont igen, mert egy később érő típusnak, a fejlődése is később indul.
Ha csupán ez a lemaradás, minden rendben, minden menetrend szerű, akkor nincs más hátra, mint előre, hozza el hozzánk gyermekét, és segítünk a fejlesztésben.
Tíz alkalommal kezdünk, ez gyakran elég is. Hetente egy alkalom, alkalmanként egy óra, azaz 45 perc.
Az ár, Bp XXIII. kerületi helyszínnel, 35 000 Ft a tíz alkalom/fő. Budapesten belül bárhol helybe is jövünk, tíz fő egyben jelentkezése esetén, amennyiben van egy helyszín, ahol meg tudjuk tartani, 45 000 Ft/fő.
Vidéki érdeklődőinknek is biztosítunk lehetőséget. Amennyiben vannak tízen, és van egy hely, ahol meg tudjuk tartani, keressenek. Száz kilométeren belül, 50 000 Ft/fő a tíz alkalmas szakkör, száz kilométernél távolabb 60 000 Ft/fő. Tíz főnél nagyobb csoportot egyben nem célszerű indítani, ha többen vannak tíznél, akkor ketté osztjuk. Beszéljenek össze, jelentkezzenek csoportosan!
Jelentkezzen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Érdeklődjön a +3630 5280284-es számon.
 
 
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates