Öt hetes fotó kurzus távoktatásban

Tanuljon otthon!

A fotózás nem csupán képek készítését jelenti. Egy jó fotó, önkifejezés, önismeret, üzenet a világnak érzelmeinkről önmagunkról, gondolatvilágunkról.

Minden elkészült fotó, egy alkotás.

ALKOSS JÓL!

Nem a szemünk lát, hanem az agyunk! A szemünk által "befogott" fényből, agyunk alkot képet. Nem mindegy, milyet! Érzelmeket indíthat el, jó vagy rossz érzéseket, hat az empátiánkra, a félelemközpontunkra, emlékeket idézhet fel, stb. Amikor valakinek megmutatjuk egy alkotásunkat, felelősek vagyunk azért a folyamatért, amit az elindít a kép nézőjében.

Öt hetes, távoktatásos kurzusunkon, megtanulják résztvevőink a fotózás alapjait, a fotóink által küldött üzenetek tudatos tervezését, hogy aki ránéz a képre, azt lássa, amit mi láttunk a készítésekor.

heti egy e-mailt fog kapni, amiben tanulnivaló lesz, és feladat. Nem kell komoly géppel fotóznia, egy mobiltelefon is megteszi. Elkészített fotóit elküldi nekünk, és mi kielemezzük, megírjuk mit lehetett volna másként is megoldani, mitől jó, vagy mi érdemes másként csinálni.

Ha kevés az öt hét, addig foglalkozunk önnel, amíg igényli!

Végül egy ajándék!

Az egészségügyi vészhelyzet után, újból elindulnak a tantermi kurzusok. Akik ezt a távoktatásos képzést elvégzik, ingyenesen beülhetnek az öt órás amatőr fotó kurzusra!

Jelentkezni lehet a jelentkezési űrlappal!

A képzés ára 29990 Ft. 

 

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates