Ötórás, amatör fotós látásmód kurzus

A kurzusok Szerdai, Csütörtöki, Szombati vagy Vasárnapi napokon vannak! A Szombati és vasárnapi kurzusokon 3000 Ft felárat kell fizetni! Következő időpontok:

Október 10. Hétfő. (5x45perc) 9-15.-ig.
További időpontok folyamatosan kerülnek meghirdetésre!
 

Az időtartam ötször 45 perc, /tanítási óra/ szünetekkel. A szüneteket megbeszélés szerint tartjuk.

Fotós kurzus, ahol a beállítást, a látásmódot, az érzékelést, az észlelés művészetét, esztétikát, a terek és szereplők elrendezését tanulhatja meg, kiváló hangulatú gyakorlati foglalkozásokon.
Szeretne ön is olyan fotókat készíteni, mint amilyen egy-egy szaklapban, újságban jelenik meg? Egy-egy képeslap vagy prospektus fotói gyakran ejtik ámulatba?

 Egy fotó, mindig a készítőjét is tükrözi, legalább úgy, mint azt ami, vagy aki rajta van.

Bármennyire vágynánk arra, hogy saját kis családunkról, egy nyaralásról, születésnapról mi is különleges és minőségi fényképeket tudjunk készíteni 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy a mi, pár ezer forintos gépünkkel erre soha nem leszünk képesek! Ezt a gondolatot elfelejtheti, ha eljön alap kurzusunkra!


Az ötórás amatőr fotós képzésen nem a fényképezőgép kezelését, nem annak beállításait tanulhatja meg. Arra ott van a használati utasítás. Oktatóink nem ismernek minden fényképezőgépet, és a kurzus többi résztvevője pedig nem biztos hogy az ön gépének a működését szeretnék megtanulni.

Nálunk azt a látásmódot tanulhatja meg, ami a művészi fotók készítéséhez elengedhetetlen. Fényképezőgépet nem feltétlenül kell hoznia, a fényekkel játszunk egy keveset, de nem lesz kimondottan fotózás. Kérem hozzon pár ön általkészített fotót, amiket kielemezhetünk az utolsó órákban, hogy lássuk, mennyiben változott a látásmódja, mit csinálna másképp!

Kurzus ára 25000  Ft/fő. Alkalmanként egy óra, öt alkalom, hetente egyszer délután. Ha egy alkalom kimarad, azt bármikor bepótolhatod utólag!

Egy napos ötórás kurzus ára, 15 000 Ft/fő.

Akciókról és kupon árakról érdeklődj e-mailben. Visszatérőknek, akik egyéb kurzusaink valamelyikét már elvégezték, 8 000 Ft/fő.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates