Ötórás, amatör fotós látásmód kurzus

Időpontok folyamatosan kerülnek meghirdetésre! Február 25. Amatőr fotó kurzus öt tanórában. 12-kb.16 óráig.
 
Kérem jelentkezzen akkor is, ha nem talál időpontot, és kiírunk egyet.

Az időtartam ötször 45 perc, /tanítási óra/ szünetekkel. A szüneteket megbeszélés szerint tartjuk.

Fotós kurzus, ahol a beállítást, a látásmódot, az érzékelést, az észlelés művészetét, esztétikát, a terek és szereplők elrendezését tanulhatja meg, kiváló hangulatú gyakorlati foglalkozásokon.
Szeretne ön is olyan fotókat készíteni, mint amilyen egy-egy szaklapban, újságban jelenik meg? Egy-egy képeslap vagy prospektus fotói gyakran ejtik ámulatba?

 Egy fotó, a készítőjét is tükrözi, legalább úgy, mint azt ami, vagy aki rajta van.

Bármennyire vágynánk arra, hogy saját kis családunkról, egy nyaralásról, születésnapról mi is különleges és minőségi fényképeket tudjunk készíteni 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy a mi, pár ezer forintos gépünkkel erre soha nem leszünk képesek! Ezt a gondolatot elfelejtheti, ha eljön alap kurzusunkra!


Az ötórás amatőr fotós képzésen nem a fényképezőgép kezelését, nem annak beállításait tanulhatja meg. Arra ott van a használati utasítás. Oktatóink nem ismernek minden fényképezőgépet, és a kurzus többi résztvevője pedig nem biztos hogy az ön gépének a működését szeretnék megtanulni.

Nálunk azt a látásmódot tanulhatja meg, ami a művészi szintű fotók készítéséhez elengedhetetlen.

Egy napos ötórás kurzus ára, 15 000 Ft/fő.

Akciókról és kupon árakról érdeklődj e-mailben. Visszatérőknek, akik egyéb kurzusaink valamelyikét már elvégezték, 8 000 Ft/fő.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates