Mindennapi kommunikáció - tréning

Időpont Budapesten: Hamarosan kiírjuk.

Figyelem!

További időpontok a jelentkezők számának arányában kerülnek kiírásra! lesz szombat vasárnapi, és hétköznapokon tartandó is bőven!! Jelentkezzen, és írja meg önnek hét közben, vagy hét végén lenne  jobb!!!!!!!!
 
Kommunikációs nehézségek a családban, a munkahelyen, az iskolában? A jobb agyfélteke az érzelem, a bal a racionalitás. Az agy a tudat alattinkat, életfunkcióinkat is szabályozó részeiben rejtőzködő, evolúciós örökségeink, mindkettőt kijátsszák. A kommunikáció a mindennapokban kurzus, segít megtanulni, mindhárom "agyterület" összehangolását. Miért ideges a párom, miért vitatkozunk azon, hol nyaraljunk, miért pakol el a nejem minden cuccomat, miért hagy a férjem mindent egy kupacban? Ismerős konfliktusok??? Két napos kurzusokon, előadás meghallgatása, interaktív, kérdezős részek, és szituációs játékok segítenek megtanulni, hogyan működik az ember. Ha tudod, mi játszódik le partnered, gyermeked, szüleid agyában, már nem is konfliktushelyzet ami addig az volt, hanem élethelyzet, amit kezelni tudsz. Ha tudod miért nem indul be az autód, akkor nem akarod felrobbantani, felgyújtani, összetörni, kevésbé bosszant fel, mert nem érzed tehetetlennek, áldozatnak magad.
 
Tanulja meg, hogyan bánjon a világgal, vegye észre, hogyan bánik a világ önnel. A jobb agyféltekés kommunikációs szakkörön minderre módja nyílik. Családon belüli, és egyéb az életben megtapasztalható konfliktusok kezelése.

Végül, de nem utolsó sorban, a két napos program után, ön könnyebben felismerheti a konfliktushelyzeteket, könnyebben bánik velük, és megtanulhat jobban odafigyelni önmagára és másokra.

 

A kurzus két napos, naponta 8 óra. Szituációs gyakorlatokkal, tanulással.

Részvételi díj napi 18000 Ft. azaz 36 000 Ft/fő

Jelentkezzen most!!!!
 
 
Keresse a baloldali menüpontban a jelentkezési űrlapot!!
 
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates