Novella és meseíró tanfolyam

MINDEN MÁSODIK HÓNAPBAN  INDUL!!!! Következő csoport kezdése 2019 Szeptember 14.  Szombat délután 16 óra. Jelentkezzen most!!!!! FIGYELEM EZ A KURZUS EGY NAPPAL KÉSŐBB VASÁRNAP LESZ? UGYANABBAN AZ ÓRÁBAN!

Kedves Érdeklődők!

Sokan kérdezik tőlem a kurzusaimon, hogy milyen a jobb agyféltekés írás. Erre én mindig azt szoktam felelni, hogy semmilyen, mert jobb agyféltekével nem lehet fogalmazni, figyelni a helyesírásra, visszaellenőrizni, szerkeszteni, stb. Most azonban, mégis belevágok a dologba, és elindítom a novella és meseíró kurzust. Azért ez a kettő került bele, mert részben közel állnak egymáshoz, és a jobb agyféltekénkhez, másrészt pedig ha ezek mennek, akkor a többi már jön magától.

Hogyan épül fel a kurzus?

Első körben megtanulunk hazudni. :)

Ha megtörtént, megtanulunk igazat mondani.

Második körben megtanuljuk az érzelmeinket kifejezni.

Harmadszor az érzelmeinket beismerni, bevallani, és leírni.

Ha megvagyunk, akkor megtanuljuk az emberek érzéseit, érzelmeit befolyásolni. Ezt hívjuk dramaturgiának.

Ezek után ketté választjuk a két műfajt, és tovább bonyolítjuk, a gyermekeknek szóló novella, és a felnőtteknek szóló mese fogalmával.

Megtanuljuk mindkettőt, illetve így már négyet felépíteni. Ez lesz a szinopszis írás.

Miután mindezekkel rendben vagyunk, elkezdünk kész műveket alkotni, és azok elemzésével, boncolgatásával foglalkozunk.

A tanúsítvány kiadásának a feltétele egy kész írás publikálása, és az arra érkező vélemények elemzése, "önellenőrzés" saját hibáink felismerése, és javításukra tett javaslat.

A kiadott tanúsítvány, munkavállalásra nem jogosít!

Visszatérő, más egyéb kurzusainkat már elvégzett tanulóink részére, 25 000 Ft/fő. (Az teljes, 55000 Ft-os ár helyett!) Időtartama fél év, heti egy konzultáció. Indulás minden hónap első Péntekén. Májustól személyes bejárással is, átjelentkezéssel folytatható!

JELENTKEZZ MOST!!!!

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates