Novellaírás alapkurzus

A kurzus távoktatásban indul! E-mail konzultációs kurzus, maximum egy naptári évig tart. Havi egy anyag, valamint feladat megy e-mail-en. Minden hónap első Hétfőjén küldjük az anyagot, amire hónap végéig van idő visszaküldenie a megírt feladatot. Közben, bármikor kérhet online vagy e-mail konziultációt, akár az anyag, vagy a feladat értelmezése, vagy megoldásban segítségkérés céljából.

Tantermi kurzusok indulása legközelebb Nyár eleje.

Novellaíró kurzus, tantermi foglalkozásokkal, konzultációval, sok beszélgetéssel. A két napos bevezető után, havi egy alkalom, Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron. Ha túl messze van, kezd el, és a továbbiakban végezd vegyesben. Amikor tudsz jössz, amikor nem, e-mailben konzultálunk. JELENTKEZZ MOST!

Ár 55 000 Ft/fő, egy éves kurzus.

Jelentkezzen most!!!!!

Kedves Érdeklődők!

Sokan kérdezik tőlem a kurzusaimon, hogy milyen a jobb agyféltekés írás. Erre én mindig azt szoktam felelni, hogy semmilyen, mert jobb agyféltekével nem lehet fogalmazni, figyelni a helyesírásra, visszaellenőrizni, szerkeszteni, stb. Most azonban, mégis belevágok a dologba, és elindítom a novella és meseíró kurzust. Azért ez a kettő került bele, mert részben közel állnak egymáshoz, és a jobb agyféltekénkhez, másrészt pedig ha ezek mennek, akkor a többi már jön magától.

Hogyan épül fel a kurzus?

A két napos bevezető kurzuson megismerkedünk egymással, beszélgetünk az írásról, a novellaírás rejtelmeiről, értelméről, önmagunkról. Ha nem tud eljönni, akkor mindezt e-mailben tesszük. Mindenki készít egy próba írást, amit a következő alkalommal kielemzünk.

Első körben megtanulunk füllenteni. :)

Ha megtörtént, megtanulunk igazat mondani.

Harmadikként körben megtanuljuk az érzelmeinket kifejezni.

Ezután, az érzelmeinket beismerni, bevallani, és leírni.

Ha megvagyunk, akkor megtanuljuk az emberek érzéseit, érzelmeit befolyásolni. Ezt hívjuk dramaturgiának.

Ezek után ketté választjuk a műfajt, és tovább bonyolítjuk, a gyermekeknek szóló, és a felnőtteknek szóló novella fogalmával.

Közben, tanuljuk az irodalmi fogalmazást, és önkifejezést, szóhasználatot.

Miután mindezekkel rendben vagyunk, elkezdünk kész műveket alkotni, és azok elemzésével, boncolgatásával foglalkozunk.

A tanúsítvány kiadásának a feltétele egy kész írás publikálása, és az arra érkező vélemények elemzése, "önellenőrzés" saját hibáink felismerése, és javításukra tett javaslat.

A kiadott tanúsítvány, munkavállalásra nem jogosít!

Visszatérő, más egyéb kurzusainkat már elvégzett tanulóink részére, 35 000 Ft/fő. (A teljes, 55000 Ft-os ár helyett!)

JELENTKEZZ MOST!!!!

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates