Villámrajz, két nap alatt komoly rajztudás

"ID" Villámrajz

Időpontok:

 Április 20-21.

Mi is az a villámrajz????

Egy olyan módszer, amivel be tudjuk indítani az elpihent képességeket. A kurzusok két naposak, amiben benne van a gyors és szép rajzoláshoz szükséges minden képesség előhozása, egy kevés rajztechnika, és sok sok tanács, látásmóddal, önismerettel, művészi látással, reális és elvont gondolkodással kapcsolatban. Megtanuljuk azokat a trükköket, technikákat, amelyek segítenek, autodidakta módon is oda fejlődni, ahová egy hosszú tanfolyam, vagy iskola elvégzése vezethet.

A villámrajz kurzus, nem jobb agyféltekés rajzolás, de hasonló eredményt hoz!!! A különbség, hogy a villámrajzban olyan eszközöket is használunk, amiket a jobb agyféltekés rajzoláson nem, és olyan technikákat is tanulunk, amik annak nem részei.

 

Próbálja ki most!!!! hívjon! 06305280284

írjon! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A villámrajz, két napos kurzus ára, minden eszközzel, összesen 20 000 Ft. Ajándékba adunk hozzá, egy éves online konzultációt!!!

Azok részére, akik jobb agyféltekés rajz tanfolyamot is végeztek, a villámrajz két nap összesen 25000 Ft!!!

Akció! Vegye meg most! A két kurzus ára egyben 35 000 Ft. Ebben benne van a két napos "ID" Villámrajz, a három napos jobb agyféltekés rajzolás, és minden szükséges eszköz. Ajándékba adunk hozzá, egy éves online, és személyes konzultációt!!!!

Öt fő együttes jelentkezése esetén, további kedvezmények, vagy ajándékok várják önöket!!!! :)

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates