Villámrajz, két nap alatt komoly rajztudás

"ID" Villámrajz

Időpontok:

2020. Szeptember 19-20.

 

Mi is az a villámrajz????

Egy olyan módszer, amivel be tudjuk indítani az elpihent képességeket. A kurzusok két naposak, amiben benne van a gyors és szép rajzoláshoz szükséges minden képesség előhozása, egy kevés rajztechnika, és sok sok tanács, látásmóddal, önismerettel, művészi látással, reális és elvont gondolkodással kapcsolatban. Kicsit életmód, kicsit rajz, nagyon nagy fejlődés összességében, mely az élet minden területén hasznos. Megtanuljuk azokat a trükköket, technikákat, amelyek segítenek, autodidakta módon is oda fejlődni, ahová egy hosszú tanfolyam, vagy iskola elvégzése vezethet.

A villámrajz kurzus, nem jobb agyféltekés rajzolás, de hasonló eredményt hoz!!! A különbség, hogy a villámrajzban olyan eszközöket is használunk, amiket a jobb agyféltekés rajzoláson nem, és olyan technikákat is tanulunk, amik annak nem részei.

 

Próbálja ki most!!!! hívjon! 06305280284

írjon! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A villámrajz, két napos kurzus ára, minden eszközzel, összesen 25 000 Ft. Ajándékba adunk hozzá, egy éves online konzultációt!!!

Azok részére, akik jobb agyféltekés rajz tanfolyamot is végeztek, a villámrajz két nap összesen 11000 Ft!!!

Akció! Vegye meg most! A két kurzus ára egyben 25 000 Ft. Ebben benne van a két napos "ID" Villámrajz, a három napos jobb agyféltekés rajzolás, és minden szükséges eszköz. Ajándékba adunk hozzá, egy éves online, és személyes konzultációt!!!!

 

Mikor indul?

A kurzusok akkor indulnak, amikor a minimum öt fő jelentkező megvan. Kérem jelezze részvételi szándékát, és egy egy héten belül felajánlunk több lehetséges dátumot, melyek két hónapon belül lesznek megtartva.

Öt fő együttes jelentkezése esetén, további kedvezmények, vagy ajándékok várják önöket!!!! :)

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates