Oktató

Kedves érdeklődő!
Imre Dezső vagyok, a "valódi jobb féltekés rajzolás" valamint a "villámrajz ID módszer" kidolgozója. Hosszú évek óta oktatok. Kezdetben a közvetlen értékesítés területén, majd újságírást, videós újságírást, valamint kommunikációt. A kilencvenes években kezdtem el foglalkozni a két agyfélteke kommunikációjának, illetve az agyféltekék diktálta tudatos és tudatalatti közléseinek megfigyelésével. Tapasztalataimat éveken át marketinges és direktmarketinges kommunikáció oktatásában hasznosítottam. A jobb agyféltekés rajzolás új módszerét, valamint a villámrajzot, /ID MÓDSZER/ több éves kutatással, fejlesztéssel dolgoztam ki, teljesen egyedi és új fejlesztő gyakorlatokkal, és új, modern gondolatokkal, elméletekkel megtámogatva.

Autodidakta módon tanulok, és fejlesztem tudásomat, módszereimet. Kutatom az agy működését,  az emberi viselkedést, és néhány mentális betegséget, azok terápiás lehetőségeit. Elsősorban, a mániás depresszió a skizofrénia, és az autizmus a kutatási területeim, valamint a depresszióval és a kilátástalanság hangulatával küzdők elemzése, segítése. A mozgás, a rajzolás, festés, és a drámajátszás, pozitív mentális hatásait is vizsgálom. Kidolgoztam egy egyedi festőterápiát, mely az önismeret és a tudatalattinkban rejtőző jó, vagy rossz emlékek, érzések, feszültségek felszínre hozásával, vagy azok okozta feszültség levezetésével segíthet a harmonikus agyműködéshez, érzelmi és lelki kiegyensúlyozottsághoz. Ennek egyszerűbb rajzos, és "kérdés-felelet" típusú változatait, 2000 óta fejlesztem, és alkalmazom nagy sikerrel.

A két agyfélteke működésén túl, hosszasan kutattam, és kutatom jelenleg is az evolúciós fejlődés menetét, történetét, a modern génkutatásokat, melyek komolyan megváltoztatták az agyműködésről alkotott képünket is. Az "evolúciós örökségeink" című munkám, az emberi ősfejlődés megismerése, új alapokra helyezheti a konfliktuskezelést. Az ID konfliktuskezelés, kommunikáció a mindennapokban kurzus címen fut, és kerüli a klasszikus pszichológia elemeit. Segíthet a munkahelyi és a párkapcsolati, de a gyermek-felnőtt kommunikációs gondjainkat megoldani. A "mamutelmélet" című munkám, a világban elfoglalt helyünk, vagy éppen annak elvesztése a téma, ezen elmélet megismerése, és az abban leírtak megbeszélése, sokakon segített már, akik párkapcsolati, vagy egyéb beilleszkedési problémával küzdenek.

Jöjjön el jobb agyféltekés rajz szakkörünkre, és próbálja ki önmagát. A rajzolás örömöt, pihenést, kikapcsolódást nyújt a rajzoló számára. Miután beindul a jobb agyféltekéje, változások tucatjait fogja megtapasztalni önmagán, és az önt körülvevő világon. Meg fog lepődni, mennyi minden van ön körül, amit vagy nem tudott kezelni, vagy nem jól értékelt, vagy egyszerűen nem vett észre. A rajz csupán a bizonyíték arra, hogy ezek a folyamatok beindultak, és hogy az ön agyműködése harmonizálódott. A két agyféltekéje megtanulja kiegészíteni egymást, így tökéletes működésre lesznek képesek. Ez az út vezet, a harmonikus élethez!

Várom önt szakkörünkön! 
 

Imre Dezső

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates