Oktató

Kedves érdeklődő!


Imre Dezső vagyok, a jobb féltekés portrérajz szakkör vezetője, az ID módszer kidolgozója. Hosszú évek óta oktatok újságírást, videós újságírást, informatikát, valamint kommunikációt, és alapítója vagyok a Riport Tv cégcsoportnak. Több mint húsz éve kezdtem el foglalkozni a két agyfélteke kommunikációjának, illetve az agyféltekék diktálta tudatos és tudatalatti közléseinek megfigyelésével. Tapasztalataimat éveken át marketinges és direktmarketinges kommunikáció oktatásában hasznosítottam. A jobb agyféltekés rajzolás új módszerét, valamint a villámrajzot, /ID MÓDSZER/ több éves kutatással fejlesztéssel dolgoztam ki, teljesen egyedi és új fejlesztő gyakorlatokkal, és új, modern gondolatokkal, elméletekkel megtámogatva.

A két agyfélteke működésén túl, hosszasan kutattam az evolúciós fejlődés történelmét, történetét, a modern génkutatásokat, melyek komolyan megváltoztatták az agyműködésről alkotott képünket is. Jelenleg autididakta agykutatóként vizsgálom az ember működését, tanulási és fejlődési képességeinket.

Jöjjön el szakkörünkbe, és próbálja ki önmagát. A rajzolás örömöt, pihenést, kikapcsolódást nyújt a rajzoló számára. Miután beindul a jobb agyféltekéje, változások tucatjait fogja megtapasztalni önmagán, és az önt körülvevő világon. Meg fog lepődni, mennyi minden van ön körül, amit vagy nem tudott kezelni, vagy nem jól értékelt, vagy egyszerűen nem vett észre. A rajz csupán a bizonyíték arra, hogy ezek a folyamatok beindultak, és hogy az ön agyműködése harmonizálódott. A két agyféltekéje megtanulja kiegészíteni egymást, így a tökéletes működésre lesznek képesek. 

Várom önt szakkörünkön! 
 

Imre Dezső

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates