Nyári, alkotó kreatív tábor

2023 nyarán is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni, a gyermekek foglalkoztatására. Táborunkba várjuk szeretettel a tanulni és fejlődni vágyó, kisebb és nagyobb gyermekeket, 7-15 éves korig.

Helyszín: Bp XXIII. kerület Táncsics Művelődési Ház, és a Molnárszigeti Tündérkert.

Időpontok: Június 19-23. Június 26-30. Július 3-7. Július 10-14. Július 17-21. Július 24-28. Július 31- Augusztus 4. Augusztus 21-25.

A délelőtt a rajztanfolyamé, és a fejlesztő gyakorlatoké, játékoké, de nem az egész nap. Délután más foglalkozásokat tartunk. Reggel már hétre hozhatja gyermekét, délután pedig itt lehet 18 óráig. Ezek a foglalkozások nem eredménycentrikusak, céljuk, az örömteli alkotás, és a fejlődés segítése. 

A gyermekeket már hét éves kortól szeretettel várjuk!

Változatos kreatív foglalkozások, elsősorban rajz, emellett festés, fotózás, környezetvédelem, virág ültetés, dunaparti séták, mini kertiszobor készítés, tüzoltó nap, és még számtalan szórakoztató foglalkozás, minden nap, minden hét más, a végén hazavihető elkészített tárgyakkal. Max 20 fős csoportok! Jelentkezzen időben! Helyszín Bp XXIII. kerület Táncsics Művelődési Ház, és a Molnárszigeti Tündérkert.

Jelentkezzen most, a kívánt dátum megjelölésével, előjelentkezését rögzítjük, és napokon belül visszajelzünk a véglegesítés miatt. Ár 35 000 Ft/fő, öt napra. Hétfőtől-Péntekig.

Kurzusainkról, ügyesebben, komoly élményekkel, és egy rakás saját alkotással gazdagabban távozik. Érdemes több hétre is foglalnia, hiszen szinte minden héten mást csinálunk. Részvételi díj, 35 000 Ft/fő/hét, amiben minden szükséges eszköz benne van. Az ár étkezést is tartalmaz. Nem egész hetes befizetés esetén, napidíj 10 000 Ft/fő.

Ez a leírás, nem teljeskörű tájékoztatás. A pontos részletekről kérem érdeklődjön e-mailben!

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates