Nyári, alkotó kreatív napközis tábor

2024 nyarán is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni, a gyermekek foglalkoztatására. Táborunkba várjuk szeretettel a tanulni és fejlődni vágyó, kisebb és nagyobb gyermekeket, 6-16 éves korig.

Helyszín: Bp XXIII. kerület Táncsics Művelődési Ház, és a Molnárszigeti Tündérkert.

Időpontok:

2024

Július 1-5. PILIS Július 8-12. Július 15-19. Július 22-26. Július 29-Augusztus 2. Augusztus 19-23. Augusztus 26-30.

A délelőtt a rajztanfolyamé, és a fejlesztő gyakorlatoké, játékoké, de nem az egész nap. Délután más foglalkozásokat tartunk. Napnta 8-16 óráig. Ezek a foglalkozások nem eredménycentrikusak, céljuk, az örömteli alkotás, és a fejlődés segítése. Foglalkozások kilenctől 16 óráig, érkezés nyolc és kilenc között, reggeli kilencig.

A gyermekeket már hét éves kortól szeretettel várjuk!

Változatos kreatív foglalkozások, elsősorban rajz, emellett festés, fotózás, környezetvédelem, virág ültetés, dunaparti séták, mini kertiszobor készítés, tüzoltó nap, és még számtalan szórakoztató foglalkozás, minden nap, minden hét más, a végén hazavihető elkészített tárgyakkal. Max 20 fős csoportok! Jelentkezzen időben! Helyszín Bp XXIII. kerület Táncsics Művelődési Ház, és a Molnárszigeti Tündérkert.

Jelentkezzen most, a kívánt dátum megjelölésével, előjelentkezését rögzítjük, és napokon belül visszajelzünk a véglegesítés miatt. Ár 50 000 Ft/fő, öt napra. Hétfőtől-Péntekig.

Kurzusainkról, ügyesebben, komoly élményekkel, és egy rakás saját alkotással gazdagabban távozik. Érdemes több hétre is foglalnia, hiszen szinte minden héten mást csinálunk. Részvételi díj, 50 000 Ft/fő/hét, amiben minden szükséges eszköz benne van. Az ár étkezést is tartalmaz. Nem egész hetes befizetés esetén, napidíj 12 000 Ft/nap/fő.

Ez a leírás, nem teljeskörű tájékoztatás. A pontos részletekről kérem érdeklődjön e-mailben! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates