Jobb agyféltekés oktató és intraperszonális kommunikációs tréner képzés.
 
MEGÚJULT TEMATIKA!
 

Újra indul a "Jobb agyféltekés oktató és intraperszonális kommunikációs tréner" képzés! Legyél az "ID" Jobb agyféltekés módszer hiteles és Akkreditált oktatója, képviselője! Egy év elmélet, és gyakorlat egybekötve, mindez akár munka mellett is könnyedén elvégezhető. Egyéni képzés, szeméylre szabott időbeosztással. Jobb agyféltekés rajzolás, és egyéb művészetek, csapatépítés, csapat összekovácsolás, munkahelyi, vagy párkapcsolati tanácsadás, ezeket tanulod, ezekben leszel profi. Jelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Akciós ár akárr 500 000 Ft/fő. Ebben minden eszköz és anyag benne van! Ajándékba adunk hozzá nagy értékben, további tanfolyamokat. A legjobban végzők közül többeknek munkát is kínálunk.

Elmélet hetente egyszer délután-este, Budapesten, vagy online.

A képzésben részt vehet minden, érettségivel rendelkező, 18. életévét betöltött személy.

A felvétel nincs alkalmassági vizsgához kötve. A sikeres vizsgázók tanúsítványt kapnak, mely az elvégzés tényét és a sikeres vizsgát igazolja.

Kompetenciák:

A képzés után képes lesz szakkör vagy tanfolyam keretében oktatni a jobb agyféltekés művészeti technikákat, direktmarketinges kommunikációt, családon belüli kommunikációt, párkapcsolati kommunikációs tréningeket tartani, oktatni festést, és tízujjas gépelést egyedi módszerrel, és tanulási készség fejlesztő kurzusokat is. Végzett oktatóink az általános tanulási készség és kreativitás fejlesztés szakavatott mesterei lesznek. A képzés diplomát nmem ad!
 
A kurzus ára 1 500 000 Ft. Ebben minden eszköz és anyag benne van!
 
Aktuális akció!! Egyösszegű befizetés esetén, kurzuson az eredeti ár egyharmadáért vehet részt!!! 500 000 Ft!
A kedvezményes ár csak kezdésig egy összegben befizetve érvényes!!!

A jobb agyféltekéd és te.

Avagy a jobb agyféltekés művészeti képzés, és a rajzolás, nem a rajzról szól.

Az emberi agy egy felfedezetlen világokkal teli, félig meddig ismert, de rejtélyes galaxis. Ha mindent meg szeretnénk magyarázni ami az emberi agyban történik, egy életen át mondhatná tíz ember éjjel nappal, és nem érne a végére. Gondoljunk csak bele! Egy egyszerű mozdulat, melyet úgy végzünk, hogy különösebben gondolni sem kell rá közben, az ivás.

Próbáljuk meg modellezni az agyban történteket, miközben egy pohár vizet megiszik valaki.

Először is, ahhoz, hogy a karunk, pontosan oda vigye a kezünket, ahol a pohár van, jó pár izmot meg kell mozgatni, és nagy pontossággal irányítani kell közben. Mitől lesz pontos? Megfigyeljük a pohár helyzetét, a mi távolságunkat a pohárhoz, a kezünk hosszát, a karunk hajlatainak aktuális pozícióját, hajlásképességüket, az ahhoz szükséges izomerőt, az izomerő kifejtéséhez szükséges energiát, ehhez vért juttatunk az izmokba, közben az izmainkban a sejtekben zajló égést fokozzuk, hogy termelődjön az energia, de közben mértani pontossággal odaér a kézfejünk, melyben ujjainkhoz tartozó izmaink és ízületeink ugyanúgy, ugyanennyi számítást követelnek. Millió és millió számolási művelet zajlik valahol az agyunkban, melyről semmit sem sejtünk. Ezzel persze nincs vége, hiszen agyunk eközben vezérli egyéb funkcióinkat is. Kiszámítja pontosan mikor és mennyi levegőt vegyünk, annak nyomon követi az útját, az orrunktól a tüdőnkön keresztül, a legkisebb sejtecskénkig, egyszerre több szakaszon is, hiszen éppen vesszük a következő levegőt, amikor egy adag már a tüdőnkből éppen a vérbe áramlik, egy másik meg már pont feldolgozás alatt áll, és mindezt számítások millióival irányítjuk, vezéreljük. De ne térjünk el a tárgytól hiszen lassan az apró izmok százainak és millió számításnak köszönhetően, lassan megfogtuk a poharat, és fojtathatnám ezt a történetet. Amíg ez történt, addig emésztettünk, működött a szívünk, a szemünk, hallottunk, és ezek mind rengeteg munkát adtak agyunknak, pillanatról pillanatra.

 

Ezek után, érdemes elgondolkodnunk azon, mire lennénk képesek, ha agyunk minden kapacitását kihasználnánk. A jobb agyféltekés rajzolás egy tudományos módszer arra, hogy a jobb agyféltekénk működését valamelyest tudatosan bevonjuk életünk zajlásába. Azok a tevékenységek, amelyek ott történnek, nem tudatosulnak, hiszen a tudatos gondolatok, ha úgy tetszik mi magunk, az a bal agyféltekénkből fakadnak. Mi az vagyunk, amire tudatosan gondolunk, vagy amit tudatosan cselekszünk. Minden, ami nem racionális, ami nem kiszámítható, ami játékos, kreatív, ami pihentető, mindezek a jobb agyfélteke sajátjai. Nem csoda hogy ilyen irányú képességeink és készségeink háttérbe szorulnak, hiszen egész életünket a bal agyféltekénkkel éljük, mindent jól kiszámítva, megtervezve, állandóan a válaszokat keresgélve. Akinek a jobb agyféltekéje kiegyensúlyozottan működik a bal mellett, és nincs elnyomva, az eredményesebb, sikeresebb életet tud élni, több örömet talál, apróbb örömöket is észrevesz, kreatívabbá válik, fogékonyabb lesz a művészetekre, könnyebben tanul zenét, versírást, szebben fogalmaz, jobban tanul, és mellesleg maga sem tudja hogyan, de tud portrét rajzolni.

 

A jobb agyféltekés rajzolás szóösszetétel, Betty Edwards tollából fakad. A könyv melyet kiadott a témában, milliós példányszámban jelent már meg a világban minden felé. A módszer fél, egy év alatt éri el a célt. Ezen felbuzdulva kineziológusok, agykontrollosok, és még számtalan tudományág képviselői alakítgatták ki-ki a saját szájíze szerint, és rengetegféle módszer jelent meg az oktatására, melyek kisebb nagyobb sikerrel, de négy nap alatt garantálják a rajztudást. Itt kicsi zűrzavar is van, mert ez a módszer enged mérni, vonalzóval, négyzetráccsal, ezek pedig bal agyféltekés dolgok. Az én módszerem kicsit más. Én nem rajzolni tanítom meg a résztvevőket. Az Imre Dezső módszer, egyszerűen elvégezhető gyakorlatokkal, a két agyfélteke kiegyensúlyozott működést próbálja elérni. Emellett más gyakorlatokkal a szem-kéz kontaktust, és végül a hiperaktív látást fejlesztem a résztvevőknél. Az eredmény magáért beszél. Nincs semmi mellébeszélés, semmi földöntúli csoda, semmi az energiáról, semmi a hitről, semmi megfoghatatlan misztikus magyarázat, csak a száz százalékos siker. Minden lépést elmagyarázok, a résztvevő mindig pontosan tudja, mi történik, és miért.

 

A technika csoportonként változik. Gyakran látogatják meg a kurzusokat olyanok, akik már elvégezték nálam, és meglepődnek, ha olyan gyakorlatokat látnak, amikkel az ő kurzusukon, nem találkoztak. A jobb agyféltekés rajzolás oktatása, nem egyszerű. Ha kicsit felszínesebben végezném, ha nem az embereket, hanem a bevételt nézném, akkor bizonyára lehetne egyszerű is, de én nem tudok elmenni az ember mellett, és nem tudom ezt munkaként felfogni. Figyelni a résztvevők reakcióit, segíteni, amikor kicsit elkedvetlenednek, lelassítani, amikor a hirtelen siker túlteng valakiben, az szerint választani ki a gyakorlatokat, hogyan fejlődik a csoport, ez adja meg a szépségét a feladatnak, ettől nem sablonos, és ezért tud minden egyes csoport ilyen eredményeket elérni.

 

Az általam kidolgozott, teljesen egyedi módszer, egyedi gyakorlatokkal, komoly előtanulmányokra épül. Szemészorvosok, agykutatók, viselkedéskutatók, neurológusok véleményei alapján választottam ki a legalkalmasabb gyakorlatokat, és dolgoztam ki azok mikéntjét. Természetesen az alapműből, a Betty Edwards módszerből is vettem át elemeket, hiszen ami jó, az jó. Egy-két gyakorlat abból indult ki, amit ott olvastam, de én már átalakítva alkalmazom őket, hogy illeszkedjenek a valódi jobb agyféltekés oktatásba.

 

Gondolatébresztőnek csak annyit, ha egyetlen pohár víz megivása ekkora teljesítmény, és erre úgy vagyunk képesek, hogy közben nem is kell odafigyelni, akkor mi mindenre lehetnénk képesek, ha teljes agyi kapacitásunknak nem csupán hét-kilenc százalékát használnánk.

 

Imre Dezső


 
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates