Online Jobb féltekés rajz

Sokáig úgy gondoltam, az online kurzus nem megfelelő az oktatáshoz. Mint sok mindent az életben, ezt is át gondoltam kicsit mélyebben. Addig elemezgettem ezt az oktatási módot, amíg meg nem találtam a gyenge pontokat, s ezután már csak annyi dolgom volt, hogy elkerüljem ezeket.

Az Imre Dezső módszer lényege, aki tudja, hallotta, vagy próbálta már, az egyénre szabott oktatás. Tanfolyamaimon, mindenkivel külön foglalkozom. A kurzus egy pontján, egyénileg választom ki a résztvevők számára, a következő lépést, a következő gyakorlatot. Csoportonként is változik a képzés, hiszen nincs két egyforma csoport, így nincs két egyforma kurzus sem.

SOK GONDOLKODÁS, ÉS FEJLESZTŐ MUNKA UTÁN, KIALAKÍTOTTAM AZ IDEÁLISNAK TŰNŐ TÁVOKTATÁSI MÓDSZERT.

Nem úgy zajlik a képzés, hogy ön megkapja DVD-n mit kell csinálni, és csinálja, nem is úgy, hogy feljön chatre, végignézi hogy bohóckodok, és csinálja ha akarja, amit kell, hanem valódi távoktatásban lesz része.

HOGYAN ZAJLIK A  TÁVOKTATÁS?

Az első néhány gyakorlat, mindenkinél ugyan az, vagy nagyon hasonló. A fejlődése, pontosabban a fejlődéséhez szükséges út dönti el,hogyan haladunk, és merre.

 Az online oktatás, maximum egy évig tarthat. Ha ön ráér, nekem van türelmem. :)

Az online kurzus végén, ön beülhet ingyenesen egy, vagy akár több portrérajzoló napra, azok közé, akik egyébként nem online végeznek. Ez lehet fél nap, vagy akár egy-két óra is, ahogy ön szeretné, de ez nemkötelező.

Amikor ön egy gyakorlatot elvégez, megírja nekem mit érzett, hogy ment, és elküldi a rajzát, hogy lássam milyen. Nem kell jónak lennie ezeknek a rajzoknak, hiszen a fejlődése érdekeit nem az szolgálja, hogy milyen rajza lett, hanem, hogy a gyakorlatokat becsülettel végigcsinálta!!! Ez segít nekem, hogy a jó irányba folytassuk az ön képzését.

Rajz közben előkerülő érzéseit, érzelmeit, gondolatait, ha szeretné, meg tudjuk beszélni, ez segít önnek a fejlődésben, nekem pedig az ön fejlesztésében. Amennyiben kéri, életviteli, életvezetési, és kommunikációs tanácsokat is kap, pont úgy, ahogy a bejáró tanulók.

MIRE LESZ SZÜKSÉGE A KURZUSHOZ?

Internetre, fényképezőgépre vagy scannerre, türelemre, szófogadásra. Türelemre azért, mert nem lesz ott saját magán kívül senki, aki kontrollálja, szófogadásra pedig azért, mert a gyakorlatok csak akkor hatnak megfelelő módon, ha pontosan azt csinálja, amit instrukcióban kapott. Az eszközök listáját, elküldöm kezdéskor, ezek egyszerűen beszerezhető eszközök. Ha mindezek megvannak, ön is jobb agyféltekés alkotóvá válhat, a saját tempójában, és időbeosztásában

FIGYELEM!

Imre Dezső módszere, nem a Betty Edwards könyv alapján van felépítve, ez egy teljesen egyedi, egyedülálló, valóban az agyműködésre épülő, tudományos módszer. Ezt csak azok oktathatják, akik tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy az egy éves oktatóképzésünkön sikerrel részt vettek. A Tanúsítványt a KRR Riport Televízió Oktatási Stúdiója állíthatja ki, mint az Imre Dezső módszer, és az ahhoz kötődő oktató képzés jogtulajdonosa. Ha ön  nálunk végzi a kurzust, biztos lehet benne, hogy vagy Imre Dezső személyesen, vagy valamelyik végzett és gyakorlott oktatója foglalkozik önnel.


Az online kurzus ára, maximum egy éves időtartamú képzésre, 39990 Ft.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates