Mindennapi kommunikáció - tréning

Időpont Budapesten: Mindennapi kommunikáció. Május 9-10. (Délelőtt 10-től 16.-ig)

Figyelem!

További időpontok a jelentkezők számának arányában kerülnek kiírásra! lesz szombat vasárnapi, és hétköznapokon tartandó is bőven!! Jelentkezzen, és írja meg,önnek hét közben, vagy hét végén lenne  jobb!!!!!!!!
 
Kommunikációs nehézségek a családban, a munkahelyen, az iskolában? A jobb agyfélteke az érzelem, a bal a racionalitás. Az agy a tudat alattinkat, életfunkcióinkat is szabályozó részeiben rejtőzködő, evolúciós örökségeink, mindkettőt kijátsszák. Rajz kurzusainkon, ön megtanulhatja, a jobb és a bal agyfélteke kiegyensúlyozott használatát. Most ennél is többet kap. A kommunikáció a mindennapokban kurzus, segít megtanulni, mindhárom "agyterület" összehangolását. Miért ideges a párom, miért vitatkozunk azon, hol nyaraljunk, miért pakol el a nejem, minden cuccomat, miért hagy a férjem mindent egy kupacban? Ismerős konfliktusok??? Két napos kurzusokon, előadás meghallgatása, interaktív, kérdezős részek, és szituációs játékok segítenek megtanulni, hogyan működik az ember. Ha tudod, mi játszódik le partnered, gyermeked, szüleid agyában, már nem is konfliktushelyzet ami addig az volt, hanem élethelyzet, amit kezelni tudsz. Ha tudod miért nem indul be az autód, akkor nem akarod felrobbantani, felgyújtani, összetörni, kevésbé bosszant fel, mert nem érzed tehetetlennek, áldozatnak magad.
 
Tanulja meg, hogyan bánjon a világgal, vegye észre, hogyan bánik a világ önnel. A jobb agyféltekés kommunikációs szakkörön minderre módja nyílik. Családon belüli, és egyéb az életben megtapasztalható konfliktusok kezelése.

A kommunikáció a direktmarketingben című tanfolyamból kiragadott rész, egy olyan tréning, ahol egyrészt ön, mint a direktmarketinges fogások potenciális áldozata megtanulhatja, hogyan tudja elkerülni, hogy hátrányára befolyásolják, másrészt megtanulja hatékonyan és udvariasan pillanatok alatt leszerelni a pofátlan üzletkötőket.

 

Az egész élet közvetlen értékesítés. Gondoljon csak bele, amikor vizsgázik, el kell adnia a tudását, állásinterjúkon próbálja eladni szakmai tapasztalatait, tanulmányait, végzettségeit. Amikor társat választ, el kell adnia önmagát, stílusát, gondolkodását, kinézetét. Később, meg kell győznie gyermekét, hogy önre érdemes hallgatni, öntől érdemes tanulni. Minden egyes új kapcsolatfelvétel embertársaival, egy külön direktmarketinges kihívás, hiszen minden egyes alkalommal el kell adnia önmagát.

 

Végül, de nem utolsó sorban, a két napos program után, ön könnyebben felismerheti a konfliktushelyzeteket, könnyebben bánik velük, és megtanulhat jobban odafigyelni önmagára és másokra.

 

A kurzus két napos, naponta 8 óra. Szituációs gyakorlatokkal, tanulással.

Részvételi díj napi 8000 Ft. azaz16 000 Ft/fő + áfa.

Jelentkezzen most!!!!
 
 
Keresse a baloldali menüpontban a jelentkezési űrlapot!!