Haladó arc és akt rajzolás időpontok

December 27-28-29 Budapest.

A két napos képzés a test és arcrajzolás mesterfokát adja. A képzőművészeti felvételihez is elengedhetetlen tudást nyújtjuk résztvevőinknek. Előképzettség szükséges, jobb agyféltekés rajzolás, vagy egyéb rajz tanfolyam. Ára 25 000 Ft/fő. Csoportok részére egyedi árképzés!
 
 
 
 
Ára 50 000 Ft. Kupon kedvezményes ár, 25 000 Ft a két nap, eszközökkel együtt. Kuponos akcióinkról, kérem érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon!
 
Helyszín Budapesten és mindenhol, ahol a 10 fő összejön.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az egy napos haladó akt rajzolás egy "lökést" ad önnek, utat mutat, technikai tanácsokkal szolgál, és egy lehetőség, amikor élőmodellen tanulhatja meg a profi rajzolás alapjait, a test arányait, az eszközök használatát, a perspektívát, képi beállítást, stb.

Jelentkezéshez, kérem, kattintson ide!

A kurzus ára 30 000 Ft. Kuponos ár, 15 000 Ft.eszközökkel együtt. Kupon akcióinkról, kérem érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon!

 

Kuponnal, vagy utalvánnyal jelentkezők, kérem ezek kódjait előre szíveskedjenek megadni, mert a helyszínen már nem tudunk beváltással foglalkozni!

 
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates