Vállakozás fejlesztés

Kedves érdeklődő, vállalkozni vágyó, "biztosra menni" akaró!

Üdvözlünk a tenni akarók között! Vállalkozás segítő, egyéni, cégre szabott kurzusaink célja, hogy a te saját ötleted, céged, vállalkozásod útját terelgessük, segítsük. A csoportos kurzusok, vállalkozási alapokat adnak, míg a segítő programmal konkrét gondokat segítünk megoldani. Érdemes mindkét lehetőséget megragadni!

Ha most itt vagy, és olvasod ezt, az nem jelent mást, mint hogy meghoztad a döntést, és teszel is érte. Önmagában ugye, mindkettő kevés.

Aki tesz-vesz, mert szeretne valamit, de nem hozott döntést, az soha nem lesz komolyan ott a piacon. Mit értek ez alatt? Hát a feketén elkészítek pár frizurát, körmöt, vagy egy-két lakást sunyiban felújítok, akár varrok pár jó rucit, és eladom a közösségi oldalakon vagy az ismeretségemben, de a hozok be pár kocsit, és eladom mint ha magamnak hoztam volna.... Ezek a bele-bele kezdek, de nem döntöttem el, hogy valóban ezzel akarok foglalkozni esetek.

 

Aki mindig eldönti, mit és hol, vagy hogyan akar csinálni, de soha nem mer belevágni, az sem jut előbbre a piacgazdasági alapon dübörgő nagybetűs életben.

 

Ezután persze még ott vannak azok is, akik mindkettőt meglépték, és ingük-gatyájuk ráment egy rosszul megtervezett vállalkozásra, egy rosszul felmért piacon. Nagyon-nagyon könnyű a kis törzstőkénket elveszíteni, akár pillanatok alatt.

 

Én, és a csapatom, három dologban szeretnénk segíteni!

  1. Segítünk meghozni a racionális és megvalósítható döntést. Ehhez megvizsgáljuk, hogy minden tudás, affinitás megvan-e benned ahhoz amit szeretnél, tudod piacképes minőségben nyújtani amit kínálsz. Ha szükséges segítünk fejlődni!!!!

  2. Segítünk az első lépéseket úgy megtervezni, hogy ne menj csődbe, mielőtt egyáltalán komolyan megjelentél a piacon. Konkrétan olyan vállalkozási alapismeretekhez juttatunk, melyek nélkül elindulni veszélyes, és nehéz.

  3. A marketing és PR és reklám trükkökre is megtanítunk, "kitalálunk és megvalósítunk téged". Segítek a legoptimálisabban megszervezni az ügyfélszerzést, és a vállalkozáshoz kötődő kiadásaidat a lehetőségeidhez és a szükséges mértékhez igazodva.

 

A negyedik pont, azért nincs benne, mert az egy extra ajándék lesz! Ha szükséges segítünk a személyiségfejlődésben, önbizalom, határozottság, talpraesettség terén.

 

Ha ez a pár dolog rendben van, akkor biztos lábakon állva indul a vállalkozásod, a hozzá illő cégformában, a legoptimálisabb ráfordítással, legkisebb kockázattal.

 

Ha már belevágtál, és próbálgatod a szárnyaidat, akkor is tudunk segíteni, akár csőd felé haladó üzletedet is megpróbáljuk talpra állítani.

 

Mi kell mindehhez?

-Első körben alázat, hiszen aki azt hiszi mindenre képes, az nem képes semmire. El kell fogadnod, hogy a segítség jól jön!!!!

-Második körben bátorságra, hogy segítséget kérj tőlünk!

-Harmadik körben csak arra lesz szükség, hogy a te és a mi tudásunkat, közösen, gyúrjuk egy európai színvonalú komoly vállalkozássá! Sokat kell találkoznunk, konzultálnunk, eleinte rengeteget kell dolgoznod, és persze mi is sok munkát teszünk bele. A mi energia befektetésünk, egyenes arányban lesz azzal, amit te beleteszel. Ha ezt nem érted, akkor már most nagy baj van, akkor fel se keress!!!

 

 

Hogyan tovább?

Most le kell ülnöd, és e-mail üzenetben le kell írnod, mit szeretnél, mik a terveid, vágyaid, elképzeléseid, amikben segíteni tudunk. Ez nem kell hogy nagyon részletes terv legyen, elég felvázolnod. A nekünk elküldött leveledet szuper titkosan fogjuk kezelni, csak az tudhat róla, csak az láthat bele, akinek a munkájára szükség lesz a projektben. Mi, ezúton, és egy válasz e-mailben is biztosítunk a teljes üzleti titoktartásról!!! E-mail cím Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Következő lépés, össze kell szedned néhány konkrétumot, hogy az első találkozásunk már munkamegbeszélés lehessen, de ezeket e-mailben is megírom majd neked, nem kell most jegyzetelned! :)

 

  1. Pontosan tudnod kell mennyi pénzt tudsz a vállalkozásodba bevinni.

  2. Pontosan meg kell tudnod mondani, mik azok az egyéb eszközök, tárgyak, amiket be tudsz vinni a vállalkozásba.

  3. Nagyjából meg kell tudnod mondani, szerinted mennyit ér maga az ötlet. (KNOWHOW)

  4. Tudnod kell tervezni, mennyi időt és energiát tudsz belefektetni.

  5. Amennyiben a vállalkozásba már belevágtál, szükség lesz egy pontos kimutatásra, az eddigi működésedről, akkor is, ha azt addig feketén végezted. Ez segít az optimalizálásban!

 

Ne várj tovább!!!! Írd meg az első e-mailt.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vállalkozás indítás, fellendítés, mentés, kurzusokat írunk ki hamarosan, ezek két napos kurzusok, Szombat-Vasárnap. Egyéni segítségnyújtásra, a kurzusokon is lehet jelentkezni. Akciós ár, 35 000 Ft/fő. Érdemes egy adott csapatból többen is jelentkezni, ez esetben az árak:

A második résztvevő 30 000 Ft. (összesen 65 000 Ft.)

A harmadik résztvevő 25 000 Ft. (összesen 90 000 Ft.)

A negyedik résztvevő 20 000 Ft. (összesen 110 000 Ft.)

Az ötödik, és minden további résztvevő 15 000 Ft/fő. (5 fő összesen 125 000 Ft. 6 fő 140 000 Ft. stb.)

A következő két napos vállalkozási alapismeretek, vállalkozásfejlesztés kurzus:  2018 Április 28-29.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates